ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάρια

Κύκλος Σεμιναρίων Ι.Ψ.Υ.Π.Ε. & DEREE 2017-18: Βία και επιθετικότητα: Από το ενδοψυχικό στο διαπροσωπικό, από το ατομικό στο κοινωνικό. Μια ψυχαναλυτική προσέγγιση.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες υποψήφιοι/ες καλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής έως την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με την ένδειξη στο Θέμα «Seminar Ι.Ψ.Υ.Π.Ε. & Deree 2017-18». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Σεμιναρίου (Κος Δημήτρης Καπλάνης: Deree School of Graduate & Professional Education, τηλ. 210 600 9800 εσωτ. 1332).

11.jpg

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 2017: Το Σώμα και το Σωματικό Βίωμα στην Ψυχαναλυτική Προσέγγιση

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής έως την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με την ένδειξη στο Θέμα «Σεμινάριο Ι.Ψ.Υ.Π.Ε. & Deree 2017». 

 

 

Σελίδα 1 από 4

Σεμινάρια

Free business joomla templates